Login
Ako na Online zápasy
Majo Prečítané: 14378 Vytlačiť
Online zápasy sú určené pre členov. Ak nie si členom, tak sa môžeš registrovať.

Čo musím spĺňať?
- byť členom portálu · registrovať sa
- mať zadané Steam ID · zadať Steam ID
- mať založený tím pre daný herný mód · založiť tím


Zadanie Online zápasu
Cez formulár si zvolíte herný mód a kliknete na button Pokračovať. Následne sa vám otvorí formulár pre Zápas, kde je potrebné zvoliť mapu. Po odoslaní formulára vás web automaticky po 5 sekundách presmeruje na Zápas. Údaje sa zobrazia LIVE aj v paneli na hlavnej stránke, kde sú informácie o zadanom zápase. Zadaný a ešte neprijatý Zápas môžete zmazať kliknutím na červený button Zmazať zápas.

Zadanie výzvy
Náhľad formulára zadania zápasu


Zápas vytvorený iným členom môžete prijať kliknutím na zelený button Prijať zápas. Po prijatí Zápasu sa automaticky nastaví server pre odohratie. Cez button Join to server sa priamo napojíte do zápasu alebo cez Copy console skopírujete príkaz do konzoly pre napojenie sa do zápasu. Všetky zmeny sú zaznamenávané do logov, ktoré si môže každý návštevník webu pozrieť po kliknutí na Zobraziť logy v zápase.

Aktuálne výzvy
Náhľad panela zápasov

Zápas je potvrdený automaticky do 60s od odohrania, ak sa v zápase nenachádzajú protesty. Možný je upload screenov v prípade nedostavenia sa súpera alebo pri inom vzniknutom probléme. Tieto screeny sa prikladajú použitím Drag and drop súborov. Znamená to, že uložené screeny označíte a myškou presuniete do danej oblasti. Následne kliknete na button Štart Upload.

Po potvrdení zápasu sú automaticky pridelené body pre tímy. Víťazný tím dostáva +3b a porazený tím -2b, za remízu majú oba tímy pripočítaný +1b do rank systému. Ďalej za každý zápas sa budú rozdeľovať VIP body. Víťazný tím dostáva +3b, porazený tím +1b a za remízu majú oba tímy +1b na svoj profil účet.


Všetky zadané zápasy sa zobrazujú v prehľadnom zozname, ktorý obsahuje základné informácie. Horný filter slúži pre zobrazenie Online výziev pre daný herný mód.

Zoznam výziev
Náhľad zoznamu výziev


Ceny
Ceny sú pre každé hracie obdobie a herný mód individuálne. Informácie o cenách nájdete v príslušných novinkách, ktoré budú zverejnené na webe portálu.



...váš csportal.sk team
Hodnotenia
5.0
Biedny
Perfektný!

Pre pridanie hodnotenia musíte byť prihlásený.

Aktuálne zápasy
Twitch TV
Anketa
Na čom najčastejšie hraješ hry?
PC Notebook Konzola Mobil
85% (442 Hlasy)
12% (62 Hlasy)
1% (6 Hlasy)
2% (8 Hlasy)
Hlasy: 518
Začiatok hlasovania: 22/03/2020 11:37