Login
Rozhovor s Majom by MarkY
MarkY 0 Komentárov Prečítané: 2051 Vytlačiť
Takže našu anketu môžeme uzavrieť a tak ako sme sľubovali s víťazom spravíme rozhovor... Ja som už ten rozhovor zbúchal a dalo mi to teda dosť námahy to vám teda poviem... Je to moj prvý rozhovor tak nečakajte hory doly ale Majo mal so mnou strpenie a zbuchali sme to... Takže myslím že Maja určite poznáte tak ale možno sa z tohto rozhovoru dozviete aj niečo čo ste o ňom nevedeli.



Takže tu ho máme... No nie je zlatučký:D




MarkY:
Čau, Majo. Na našom portaly si síce všeobecne známym , ale pre tých, ktorí ťa nepoznajú, by si sa mohol v krátkosti predstaviť. Kto to 'Majo' vlastne je?

Majo:
hh no tak volám sa Mário preto aj "Majo" samozrejme , bývam v Trnave, na portale a na serveroch pôsobím ako admin dlhšiu dobu, momentálne študujem na Univerzite Cyrila a Metoda 3 rok informatiku, tak mi už neostáva veľa času na CS-ko ale snažím sa.

MarkY:
Myslím, že nie len mňa ale aj ostatných určite zaujíma ako si sa vlastne dostal do palmsoft teamu...

Majo:
:D Asi uz pred 4 rokmi, neviem presne, som sa stal zakaznikom Palmsoftu, na ich CS server som chodil velmi malo, neskor som zacal pre Palmsoft pracovat brigadne, o CS som sa zaujijmal uz trochu viacej, ked som pospoznaval cely personal a Dana spravcu serveru, som poziadal o prava, pretoze v tej dobe tam bolo velmi malo adminov, tak som chcel urcitym spôsobom pomocť k lepšej hre. Neskor som sa stal Adminom aj na portale, kedže mám znalosti z informatiky tento portal spracovávať, upravovať a prinášať nové veci.

MarkY:
Takže si hrával CSko aj pred tym ako si sa stal zakazníkom palsoftu?

Majo:
Nie vtedy mi to ani moj PC nestacil. :P

MarkY:
:) No tak nam prezrat tvoju momentalnu zostavu PC...

Majo:
uff P4 LGA775 2,8G 1MB cachce 533MHz, "teraz taktnuty na 3G :P" ,2x 1G kingston v duale, MSI P4N SLI nForce 4, HDD 250G 7200ot Hitachy, ATI Sapphire Radeon X1600PRO 256MB PCIeX 16x, LG DVD-RW dual layer, Disketovka :D a bedna, monitor 19 LCD Samsung 931BW, 1440 x 900,DVI, 2000:1, 2ms,Black, klavesnica a myska Genius a neviem načo som ešte zabudol :D

MakrY:
No tak neni zla masina:D Ale aby sme sa vrátili ešte na chvíľu späť k CS, hrávaš v nejakom klane poprípade klanoch? Alebo kôli škole ktorú študuješ na to moc nemáš čas?

Majo:
No lae žišla by sa nova :D. O klan som nikdy nemal zaujem, CSko hram len pre zabavu a nic viac, v postate o nom moc neviem, a cas vyuzivam inak ako len hranim CSka :)

MarkY:
Kto by to bol do teba povedal tak teda ako tráviš tvoj voľný čas keď nehráš CS? čo tvoje koníčky a záľuby? Bežný deň?

Majo:
uff no volný čas?? v dnešnej dobe ho ani moc nemam bo stale škola a neaka práca, ale dnes sa ide oslavovat Martina na druhu :D takze sa zidem so vsetkými kamošmi a kamoškami v podniku tam sa nacápame a ideme to niekde na dizu vytrsať.A vysokoškolske párty v stredu da best :D.Moje zaluby su viac menej tocia okolo mojho oboru práca na PC (stále niekto s niečim otravuje), dj-ing viac moje rádio, ktoré je aj na portale, jazdim na bajku, ale vždy sa niečo nájde dobrého

MarkY:
Spomenul si DJ-ing, robíš DJa aj v nejakom klube?

Majo:
nie to nerobim, toľko prachov zase nemám aby som si mohol dovoliť výbavu

MarkY:
Takže sa bavíš s hudbou len na svojej stránke? Prezraď nám ako vlastne vznikla, celú si ju zbúchal sám? len z nudy alebo ťa k tomu priviedla zase škola?

Majo:
Tak z časti zato môže aj škola a z časti ja sám. Zbúchaval som ju ja, prešla niekoľkými podobami a vývojom. dnešnú podobu nájdete na http://mypage.paft.sk

MarkY:
A čo stránka našeho portálu a celkový portál? Fičí podľa tvojich predstáv? alebo je niečo čo by si chcel zmeniť poprípade napraviť?

Majo:
Portal som sa snazil ozivit novou grafikou a par zmenami, ja som spravil co som mohol ale treba nato aj dalsich ludi, urcite by to mohlo byt lepsie ako to je.

MarkY:
Máš na mysli z vizuálnej stránky alebo obsahovo?

Majo:
Obsahovo

MarkY:
A čo hovoríš na prístup ostatných ľudí z tímu k portálu, či už redaktori, admini alebo aj samotný hráči...

Majo:
z redaktorov sa tam snazi jedine reSSet nikto viac, admini niektori tam skoro ani nechodia a neprispievaju obsahom, a hraci sa tam asi boja prejavit

MarkY:
Takže si myslíš že ak bude viac spoľahlivejších ľudí v palmsoft time tak sa porál viac rozbehne?

Majo:
no to urcite ano, ked sa chce da sa zvladnut vsetko, hlavna je aktivita, ktora v je tam teraz na velmi biednej urovni

MarkY:
Tento rozhovor vznikol hlavne na podnet ankety ktorú si vyhral. Mal si nejakeho svojho favorita o ktorom si si myslel že vyhrá?

Majo:
Ja som si myslel, ze navrchole sa usadi netS, pretoze je na tomto portale od zaciatku a je znamy dlhodobo ako hlavny admin

MarkY:
Chcel by si na záver niekoho pozdraviť, prípadne zanechať nejaký odkaz?

Majo:
Chcel by som sa všetkým poďakovať za hlasy, ktoré mi dali, ľuďom, kotrý si dávajú za námahu zlepšiť náš portal. Hráčom prajem dobré a kvalitné hranie na našich serveroch. A tebe MarkY takisto :)

MarkY:
Dakujem... CmuQ... Ďakujem ti za rozhovor a prajem veľa šťastia v ďalšej etape tvojej "Counter-Strike kariéry" a veľa úspechov s tímom PALMSOFT portálu a taktiež veľa úsechov v škole a aj poňej...

Majo:
Ďakujem, pri bakalárke všetci namňa myslite :D

Ak máte ešte nejaké otázky na Maja kľudne sa pýtajte v kommente...

PS: Majo aj tak všetci vieme, že si hlasoval sám za seba:P:P:P:D

Komentáre

Pre pridanie komentára musíte byť prihlásený.

Hodnotenia
3.0
Biedny
Perfektný!

Pre pridanie hodnotenia musíte byť prihlásený.

Aktuálne zápasy
Twitch TV
Anketa
Na čom najčastejšie hraješ hry?
PC Notebook Konzola Mobil
86% (453 Hlasy)
12% (62 Hlasy)
1% (6 Hlasy)
2% (8 Hlasy)
Hlasy: 529
Začiatok hlasovania: 22/03/2020 11:37