Login
Ako na Bunny hop
djmetla Prečítané: 16653 Vytlačiť
Ale pozor, bunny hop sa nejde naučiť za chvíľu, ale postupom času sa to naučíte skákať...

Bunny hop je séria skokov s ktorú dosiahnete veľkú rýchlosť o 3 krát väčšiu ako je v CS možné. Trénovanie bunny hopu vám zaberie veľa času aj 2-3 hodiny denne.



Postup: Tak držíme šípku dopredu rozbehneme sa do plnej rýchlosti čo najväčšej keď už ste v plnej rýchlosti tak stlačíte šípku doprava a myš tiež doprava a keď si myslíte že už máte myš o 45° v pravo tak stlačíte skok.
Hneď, po skončení prvej fázy pusťte šípku dopredu (a už ju nestláčajte pretože by ste stratili rýchlosť) a aj šípku doprava pusťte. Keď pustíte šípku doprava tak hneď stlačte šípku doľava a myš tiež otočte doprava o 45° ako v prvom prípade ale tiež už nestláčajte šípku dopredu.
Po druhom odraze musíte hneď pustiť šípku doľava a začát strafovať doprava a myšku točiť doprava a to v uhle 45° no a pred dopadom zas prestať otáčať myš a stlačiť skok. Po ďalšom výskoku sa opakuje zasa druhá fáza a potom zasa fáza tretia a znovu tak isto a znovu a znovu a znovu furt do kola.

Najdôležitejšie je aby ste dávali si pozor aby ste nestláčali myšku pri dopade a nikdy pri bunny hope (okrem úvodného skoku) nestláčajte pohyb dopredu.



Ak ste toto nepochopili nevadí ešte je tu jedna možnosť ako sa bunny hop naučiť!

Tu máte pár videí ako sa skáče bunny hop:



Hodnotenia
5.0
Biedny
Perfektný!

Pre pridanie hodnotenia musíte byť prihlásený.

Aktuálne zápasy
Twitch TV
Anketa
Na čom najčastejšie hraješ hry?
PC Notebook Konzola Mobil
86% (453 Hlasy)
12% (62 Hlasy)
1% (6 Hlasy)
2% (8 Hlasy)
Hlasy: 529
Začiatok hlasovania: 22/03/2020 11:37