Čítať tému
Counter Strike Portal - csportal.sk | Ostatné | Software
T com wifi mega problem 31/01/2013 19:37
Avatar člena
N3XT0WiCZ - Člen
Ahojte. Neviem si dať rady už s tým akonáhle sestra nieje doma - nieje ani na notebooku, všetko fičí ako má, super rýchlosť, nič nepadá, všetko ide. Akonáhle príde domov a napojí sa na naše wifi, na mojom notebooku všetko spadne a absolutne nechce pripojiť na sieť. Sieť mi nájde s najvyšším signálom, no akonáhle dám pripojiť, pripája asi 3-4 minúty no potom to padne a akoby sa nič nestalo ... nič to nespraví ... absolutne nechapem tomu, skúšal som ísť aj na pol metra od routera ale nepomohlo to ... router je draytek vigor 2700 ... bol by som velmi vdacny za kazdu pomoc

Príspevkov: 375Bydlisko: • PrešovZaložený: 29.11.09
RE: T com wifi mega problem 31/01/2013 20:08
Avatar člena
ZeR oLoVo - Člen
zkus router přeinstalovat ségra má taky od tmobilu (protože tam pracuje) a musím říct že horší internet jsem snad neviděl jdu na CSko..router vedle sebe a ping 120 a víc
Príspevkov: 41Bydlisko: • LounyZaložený: 30.08.12 561803294 www.facebook.com/www.csportal.sk
RE: T com wifi mega problem 31/01/2013 20:11
Avatar člena
N3XT0WiCZ - Člen
keď ono to brat tiež má notebook a jemu nič také nerobí ani keď sa napojí sestra ... podľa mňa bude problem niekde v mojom notebooku ale ani za prd neviem prist na to co to je

Príspevkov: 375Bydlisko: • PrešovZaložený: 29.11.09
RE: T com wifi mega problem 31/01/2013 20:18
Avatar člena
N3XT0WiCZ - Člen
novinka ... pise mi ze je to pripojene ale vyskoci mi tam vykricnik ze obmedzene alebo ziadne pripojenie ...

Príspevkov: 375Bydlisko: • PrešovZaložený: 29.11.09
RE: T com wifi mega problem 31/01/2013 20:31
Avatar člena
foxik - Člen
Skusil si preinštalovať ovládač k wifi ?
Príspevkov: 15Založený: 22.10.12
RE: T com wifi mega problem 31/01/2013 20:34
Avatar člena
ZeR oLoVo - Člen
a nebo reinstall celý noťas
Príspevkov: 41Bydlisko: • LounyZaložený: 30.08.12 561803294 www.facebook.com/www.csportal.sk
RE: T com wifi mega problem 31/01/2013 20:36
Avatar člena
foxik - Člen
nn stači ked skusi preinštalovat ovladač k wifi a ked to nepomože tak može skusit rr windows
Príspevkov: 15Založený: 22.10.12
RE: T com wifi mega problem 31/01/2013 20:50
Avatar člena
N3XT0WiCZ - Člen
ovladač k wifi som len aktualizoval ... neviem ako to preinštalujem

Príspevkov: 375Bydlisko: • PrešovZaložený: 29.11.09
RE: T com wifi mega problem 31/01/2013 21:33
Avatar člena
gyromechatron - Člen
Skus sa pripojit cez LAN kabel, ak ti pojde net v pohode tak router mas teoreticky v poriadku

Ak to aj tak bude blbnut tak skus restartovat router abo vyskusaj nejaky iny

Tak isto je tu moznost ze mas pomaly net a ked sa naraz pripoji tolko ludi tak proste nestiha

Dalsia moznost je sietova karta ocom dost pochybujem kedze si pisal ze ked si tam v podstate sam vsetko jede ako ma...



Ja som mal donedavna podobny problem, skusil som reinstal win. Zo zaciatku to pomohlo ale neskor to zacalo blbnut zase tak som zmenil poskytovatela netu + som zmenil aj router a odvtedy je pokoj

Príspevkov: 9Bydlisko: • Dubnica nad VahomZaložený: 01.09.12
RE: T com wifi mega problem 31/01/2013 22:03
Avatar člena
Majo - Hlavný Administrátor
Nadstavenia routera si pozeral? Max aktivnych užívateľov, nejaké nastavené profili, priorita užívateľov?

Príspevkov: 1949Založený: 03.10.06 Majo#7863 www.facebook.com/www.csportal.sk
RE: T com wifi mega problem 31/01/2013 22:22
Avatar člena
Dag22 - Člen
v routri chyba nebude urcite vigor2700.... boli velmi vynikajuce routre s mnozstvom nastaveni prakticky najlepsia varianta aku pri telekome mas.:good vyskusaj ten kabel. ked to nepojde tak sa pripoj kablom k routru a mrkni si kolko paketov a ktorej ip ide. podla toho sa to da zistit. je dost mozne ze mas slabu linku a ked sa tam napoji sestra tak taha jak o zivot alebo nieco robi cez net a zhltne celu linku potom brat a tebe zostane uplne minimu. router to postupne zmanazuje a rozdeli tu linku na tretiny ale to chvilku trva a samozrejme dava prednost prvemu ucastnikovy (kto skor pride ten skor mele):good riesenie by bolo rozdelit linku :3 ale predpokladam ze mas asi dynamicke ip. ten router je dostatocne inteligentny a mozno by sa to dalo nastavyt aj na MAC adresy ale to som si neni isty. funguje to nasledovne: router rozdeli linku napevno na tretiny to znamena ze ked sa tam niekto pripoji tak mu router nedovoli zhltnut celu linku ale len 1/3. samozrejme zalezi aj po akych kabloch mas internet. predpokladam ze po klasickej telefonnej dvojlinke. tu nasava dalsi problem. ak aj linku rozdelis sice budes mat 1/3 k dispozicii ale v cs budes mat zvyseny ping nakolko tvoji surodenci budu vyuzivat internet tiez. pretoze tie dva kabliky to proste nezvladaju prenasat pakety naraz trom ucastnikom. cize sa zyysuje doba odozvy (ping). najhorsie je na tom cs lebo tam proste potrebujes 100% odozvu a ked ti na linke budu zaroven dalsi dvaja surfovat tak budes citit kazdy klik kazdy refresh alebo nacitanie stranky.:wou
Príspevkov: 139Bydlisko: • SintavaZaložený: 13.03.09 280631987 www.facebook.com/radovan.ka.92
RE: T com wifi mega problem 01/02/2013 10:01
Avatar člena
N3XT0WiCZ - Člen
no ja by som bol spokojny aj s tym keby mi to vobec slo zapnut, uz ked budem mat pomaly internet aj ja tak aj oni ne ? a s CS si nelamem hlavu, zahram to vtedy ked nebude sestra alebo brat doma ,,,alebo vecer ked uz nesu na notasoch takze co mam to presne spravit ?

Príspevkov: 375Bydlisko: • PrešovZaložený: 29.11.09
RE: T com wifi mega problem 01/02/2013 10:14
Avatar člena
Malchus - Člen
ja mám net od PCSat a router Belkin od Tmobilu (kedže sestra tam robí tak mi nosí všelijaké udelátka ),,,a tak vám poviem ten router je totálne na hovno ,,nedokáže udržať stálu sieť,,a najviac to pociťujem na smarfóne ,,kedže mám 3/5 paličiek ,,a na raz stratí sieť úplne a trvá 30sek dokiaľ sa napojí naspeť ,,,a to v intervaloch asi každých 2-4 minút,,na pc to až také strašné nie je ,,,len keď sa trafím akurát na ten interval tak nenačitám stránku ani za Boha,,,,a csko ? tak to je asi tak ,,,10-20 ping a naraz 700+ keby že nemám Anti Ping checking tak na servery ani nezahrám ,,,a Loss mám vždy v tom úseku 10+
Príspevkov: 571Bydlisko: • Okres Sabinov,Krasna LukaZaložený: 05.04.10
RE: T com wifi mega problem 01/02/2013 10:47
Avatar člena
N3XT0WiCZ - Člen
no ľudia som vošiel do routera cez tento desktop a zatiaľ mi to ide s vybornym signalom aj sestre to ide, ešte brat neviem lebo nevstal tak uvidíme proste som len premenoval sieť, zadal tam čosi (nechce sa mi to pozerať) zadal nove heslo, a všetko ide zatiaľ, možno len preto lebo som sa napojil prvy tak mi to ide najrychlejšie ...chcem sa opytať ešte jak sa to da zmeniť aby mal každy rovnaku rychlosť

Príspevkov: 375Bydlisko: • PrešovZaložený: 29.11.09
RE: T com wifi mega problem 01/02/2013 11:08
Avatar člena
N3XT0WiCZ - Člen
no tak som nakoniec zistil ze to bude v tom, ze mi sestra kradne signal lebo je blizsie kwifine ,,,, vie niekto ako to rovnomerne rozdelit?

Príspevkov: 375Bydlisko: • PrešovZaložený: 29.11.09
RE: T com wifi mega problem 01/02/2013 16:05
Avatar člena
Dag22 - Člen
nalogujes sa do routra. na bocnom panely kliknes na riadenie pasma a nasledne na limit sirky pasma. funkcia je standardne vypnuta. staci ak ju das zapnut a do vrchnych ramcekov "Prednastaveny TX Limit"(upload) a "Prednastaveny RX"(download) zadas hodnoty cize tvoja linka :3. da sa to spravit aj na pevno. zadanim konkretnych ip a pridanim do zoznamu. to sa robi nizsie. to sluzi ak by si chcel niekoho obmedzit viac a niekoho menej. ako som uz spominal tento router je velmo igelitentny a dana sluzba sa da aj naplanovat na konkretne dni a casy tak aby sa sama spustila a vypla.
ak by ti nebolo nieco jasne tu mas aj uzivatelsku prirucku:
link
GL potom daj vedet ako si uspel:good
Upravil zaerius zap. 01/02/2013 23:27
Príspevkov: 139Bydlisko: • SintavaZaložený: 13.03.09 280631987 www.facebook.com/radovan.ka.92
RE: T com wifi mega problem 01/02/2013 19:33
Avatar člena
N3XT0WiCZ - Člen
ja neviem mam to po anglicky vsetko a nijake riadenie pasma tu nemam pri wireless lan mam len tieto podnazvy :
General Setup
Security
Access Control
WDS
AP Discovery
Station List

Príspevkov: 375Bydlisko: • PrešovZaložený: 29.11.09
RE: T com wifi mega problem 01/02/2013 21:06
Avatar člena
Dag22 - Člen
tak potom nemas vigor 2700 ale skorej asi vigorAP800 ale len tipujem. kukni presne aky router to je a ja to najdem ako sa to nastavuje
Príspevkov: 139Bydlisko: • SintavaZaložený: 13.03.09 280631987 www.facebook.com/radovan.ka.92
RE: T com wifi mega problem 01/02/2013 21:58
Avatar člena
N3XT0WiCZ - Člen
vigor 2700GST ... modra krabicka na nej napisane je presne toto

Príspevkov: 375Bydlisko: • PrešovZaložený: 29.11.09
RE: T com wifi mega problem 01/02/2013 23:25
Avatar člena
Dag22 - Člen
na nas trh boli uvedene dve verzie tohto routra Vigor 2700 VoIp a 2700 Vgst. logni sa do neho este raz a opis mi zoznam hlavneho menu ktore je na lavej strane hnet po lognuti.
Príspevkov: 139Bydlisko: • SintavaZaložený: 13.03.09 280631987 www.facebook.com/radovan.ka.92

Aktuálne výzvy
Twitch TV
  • Servery
  • Komentáre
  • Hodnotenia
  • Články
Servery csportal.sk IP adresa Hráči Status
DM AIM/AWP
cs.csportal.sk:27001 0/14
FUN
cs.csportal.sk:27021 6/16
DM FFA
cs.csportal.sk:27022 N/A
Surf
cs.csportal.sk:27023 6/20
TGCW 128tick
cs.csportal.sk:27030 0/15
CSPORTAL.SK
Join to server -
Anketa

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli hlasovať.

Na čom najčastejšie hraješ hry?
80% (33 Hlasy)
17% (7 Hlasy)
2% (1 Hlas)
0% (0 Hlasy)
Hlasy: 41
Začiatok hlasovania: 22/03/2020 11:37
Poslední prihlásení
Kto je online
  • Hostí Online: 15
  • Žiadny člen nie je Online

  • Registrovaní členovia: 8,033
  • Nových členov dnes: 2
  • Nových členov včera: 5
  • Najnovší člen: Joijo