Čítať tému
Counter Strike Portal - csportal.sk | Ostatné | Hardware
RE: Upgrade VGA , treba aj CPU ? 09/11/2011 08:13
Avatar člena
grAwp - Člen
boze.. a za 3 roky si mozeš piskat ... bude niečo uplne ine...
Príspevkov: 387Bydlisko: • Biely KostolZaložený: 05.10.09 212714799
RE: Upgrade VGA , treba aj CPU ? 09/11/2011 08:31
Avatar člena
netSo_O- - Člen
to mi je jasne , teraz mam 3rocny PC ale o 3 roky uz bude 6 rocny a uz teraz je "slaby"

Príspevkov: 338Bydlisko: • brat1slavaZaložený: 23.10.06 www.facebook.com/SkodaFansSlovensko www.skodafansslovensko.sk
RE: Upgrade VGA , treba aj CPU ? 19/01/2012 19:22
Avatar člena
netSo_O- - Člen
no tak som sa tu nakoniec z minuty na minuty posunul ...

rano som dal dosku , procak s chladicom a ramkami na bazos a uz su fuc

tak som rovno objednal a zajtra idem pre

i5 2500k + Gelid TRANQUILLO
MSI P67A-G45 (B3)
CORSAIR 2x4096MB 1600 C9 Vengeance

doplnim to teda HD6950tkou , creaitv xfi zvukovkou a diskami ...

tak verim ze uz nebude problem hrat vsetko vo fullhd na full nastavenia

cpu potaktujem a myslim ze zas na 3 roky budem spokojny


Príspevkov: 338Bydlisko: • brat1slavaZaložený: 23.10.06 www.facebook.com/SkodaFansSlovensko www.skodafansslovensko.sk
RE: Upgrade VGA , treba aj CPU ? 19/01/2012 19:40
Avatar člena
Nox - Člen
co za MB ?
Príspevkov: 207Bydlisko: • SwanseaZaložený: 12.10.11 262493653
RE: Upgrade VGA , treba aj CPU ? 19/01/2012 20:12
Avatar člena
netSo_O- - Člen
ti to tam nezobrazuje ?

MSI P67A-G45 (B3)

viem ze to nie je ziadna slava a zmieril som sa snou ...

Príspevkov: 338Bydlisko: • brat1slavaZaložený: 23.10.06 www.facebook.com/SkodaFansSlovensko www.skodafansslovensko.sk
RE: Upgrade VGA , treba aj CPU ? 19/01/2012 20:56
Avatar člena
Nox - Člen
ano jen sem debil
Príspevkov: 207Bydlisko: • SwanseaZaložený: 12.10.11 262493653
RE: Upgrade VGA , treba aj CPU ? 19/01/2012 21:01
Avatar člena
Nox - Člen
Mam spatne skusenosti s Low End MSI deskama, umiraji celkme rychle.
Príspevkov: 207Bydlisko: • SwanseaZaložený: 12.10.11 262493653
RE: Upgrade VGA , treba aj CPU ? 21/01/2012 16:21
Avatar člena
netSo_O- - Člen
no snad neumre

tak som to zlozil a uz konecne doinstaluvavam system ... stihol som zatial urobit jeden synteticky test v 3dmark vantage a skos na tej istej grafike teda HD6950 pri amd x2 #3ghz 9312 bodov a s i5 na default taktoch ( zatial ) 19479 bodov , uz nech to mam nataktene

Príspevkov: 338Bydlisko: • brat1slavaZaložený: 23.10.06 www.facebook.com/SkodaFansSlovensko www.skodafansslovensko.sk
RE: Upgrade VGA , treba aj CPU ? 21/01/2012 18:40
Avatar člena
Nox - Člen
Moc to nepresirej Ja uz jich par upekl Ono to hrach moc nepoznas jestli je to 4GHz nebo 4.8GHz akorat v tom druhem pripade budes kupovat novy v Breznu nejpozdji v Dubnu
Pokusil se o jiny BIOS ? (Unlock) ?
Príspevkov: 207Bydlisko: • SwanseaZaložený: 12.10.11 262493653
RE: Upgrade VGA , treba aj CPU ? 21/01/2012 19:27
Avatar člena
netSo_O- - Člen
no mam zatial na automatike nastavene 4.4ghz , teploty do 68 stupnov , 43 minut v OCCT a hodina v saint row the third - v tejto hre je vyrazny rozdiel proti amd x2 3ghz , vsetko na full pri fullhd a ziadne fps dropy

Iny bios coho ?

Príspevkov: 338Bydlisko: • brat1slavaZaložený: 23.10.06 www.facebook.com/SkodaFansSlovensko www.skodafansslovensko.sk
RE: Upgrade VGA , treba aj CPU ? 21/01/2012 20:02
Avatar člena
Nox - Člen
posunoval si ciste nasobic nebo jsi pridava volty?
Príspevkov: 207Bydlisko: • SwanseaZaložený: 12.10.11 262493653
RE: Upgrade VGA , treba aj CPU ? 21/01/2012 20:02
Avatar člena
Nox - Člen
bios graficky karet 6950 na 6970
Príspevkov: 207Bydlisko: • SwanseaZaložený: 12.10.11 262493653
RE: Upgrade VGA , treba aj CPU ? 21/01/2012 20:11
Avatar člena
netSo_O- - Člen
len nasobic , volty su zatial na automatike ... Teraz som to ostestoval v intel burn teste a preslo to , i ked max teplota do 77stupnov ... doska pri max zatazeni pusti 1.35v , co som pozeral fora tak 4.4ghz by malo zvladat aj na menej ...

s grafikou som sa este nehral , mam ju len pretaktovanu ...

Príspevkov: 338Bydlisko: • brat1slavaZaložený: 23.10.06 www.facebook.com/SkodaFansSlovensko www.skodafansslovensko.sk
RE: Upgrade VGA , treba aj CPU ? 21/01/2012 20:39
Avatar člena
Nox - Člen
celem ti to pece. 77c je opravdu hodne (bez overvoltage). Jestli mas na Grafice dual-bios (nekde by mel trcet maly prepinac) tak se moc bat nemusis.
Príspevkov: 207Bydlisko: • SwanseaZaložený: 12.10.11 262493653
RE: Upgrade VGA , treba aj CPU ? 21/01/2012 20:45
Avatar člena
netSo_O- - Člen
to su len prve testy , este to budem odladovat , tych 77stupnov by malo byt este ok ale moze zato aj chladic bo ide na 50 % a 1.35 je uz celkom dost na vzduchovy chladic co som cital tak na vzduch do 1.4 pak uz vodnik ...

grafiku tiez budem musiet poriesit

Príspevkov: 338Bydlisko: • brat1slavaZaložený: 23.10.06 www.facebook.com/SkodaFansSlovensko www.skodafansslovensko.sk
RE: Upgrade VGA , treba aj CPU ? 22/01/2012 00:32
Avatar člena
Nox - Člen
77c je "v pohode" u "stock" chladice dodavaneho k CPU ty ale mas pulkilovou hliniko-medenou mrchu s 5x vetsim vetrakem.
Príspevkov: 207Bydlisko: • SwanseaZaložený: 12.10.11 262493653
RE: Upgrade VGA , treba aj CPU ? 22/01/2012 10:39
Avatar člena
netSo_O- - Člen
no do toho update biosu sa asi pustat nebudem kedze moja twin frozr3 nema daula bios ale prepinac profilov pre ventilatory , co som trochu sklamany bo som stiahol uz bios hd6970 aj atiwinflash , len ked mi to zdochne tak to uz nerozbeham zaloznym biosom
http://www.msi.com/product/vga/R6950-Twin-Frozr-III-Power-Edition-OC.html#/?div=Overview


Co sa tyka teplot cpu tak v idle su do 39 stupnov v bf3 do 62c ( pri max nastaveniach ) len intel burn test a occt mi ho zatazia tak ze ide "az" 77c , potocil som ho na 4.5ghz pri 1.34 ...


Upravil netSo_O- zap. 22/01/2012 10:39
Príspevkov: 338Bydlisko: • brat1slavaZaložený: 23.10.06 www.facebook.com/SkodaFansSlovensko www.skodafansslovensko.sk
RE: Upgrade VGA , treba aj CPU ? 23/01/2012 08:29
Avatar člena
netSo_O- - Člen
no skusal som to flashnut ( mi to nedalo ) a skoncil som aj tak s chybou "subsystemIDs mismatch" ... ma varuje asi aby som nepokusal

Príspevkov: 338Bydlisko: • brat1slavaZaložený: 23.10.06 www.facebook.com/SkodaFansSlovensko www.skodafansslovensko.sk
RE: Upgrade VGA , treba aj CPU ? 28/01/2012 13:59
Avatar člena
Nox - Člen
jde to prepsat ale kdyz to nesedne tak musit fyzkycky vyment ten bios chip
Príspevkov: 207Bydlisko: • SwanseaZaložený: 12.10.11 262493653

Aktuálne výzvy
Twitch TV
  • Servery
  • Komentáre
  • Hodnotenia
  • Články
Servery csportal.sk IP adresa Hráči Status
DM AIM
cs.csportal.sk:27001 5/14
FUN
cs.csportal.sk:27021 4/16
Retake
cs.csportal.sk:27022 0/8
Surf
cs.csportal.sk:27023 3/20
TGCW 128tick
cs.csportal.sk:27030 0/10
CSPORTAL.SK
Join to server -
Anketa

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli hlasovať.

Na čom najčastejšie hraješ hry?
PC Notebook Konzola Mobil
85% (104 Hlasy)
11% (14 Hlasy)
2% (2 Hlasy)
2% (3 Hlasy)
Hlasy: 123
Začiatok hlasovania: 22/03/2020 11:37
Poslední prihlásení
Kto je online
  • Hostí Online: 4
  • Žiadny člen nie je Online

  • Registrovaní členovia: 8,302
  • Nových členov dnes: 0
  • Nových členov včera: 0
  • Najnovší člen: Anymall