Login
Ako nahlásiť cheatera na serveri
Majo Prečítané: 15141 Vytlačiť
Pre skvalitnenie komunikácie, medzi hráčmi na serveroch a server admininmi na serveroch, sme pridali plugin umožňujúci zavolanie admina z ktorého koľvek servera.

Tento plugin môžu využívať všetci hráči hrajúci na serveroch csportal.sk. Tak isto aj administrátori môžu medzi sebou komunikovať bez toho aby sa nachádzali na totožnom serveri. Zavedenie pluginu bolo jednoznačné a to pre skvalitnenie komunikácie a nahlasovanie cheaterov alebo hráčov porušujúcich pravidlá uvedené na csportal.sk.

Ak nepoznáte pravidlá stanovené portálom, tak kliknite na predchádzajúci odkaz. Neznalosť pravidiel neospravedlňuje nikoho.

Ako tento plugin funguje?

používanie systému je veľmi jednoduché. Stačí ak do say začnete písať výkričníkom a za ním nasleduje text pre privolanie admina. Najvýhodnejší formát správy: !cheater Nick hráča podozrenie
- !cheater No Swear aim_bot
- !hráč No Swaer texura
a tak ďalej...

Screen:

Say Admin

Ako je vidiet na screene hráč nachádzajúci sa na serveri #1 Classic oznamuje pre adminov hráča No Swear na podozrenie z aim_bot cheatu. Na všetkých serveroch sa zobrazí správa adminovi z ktorého servera bola správa odoslaná, kto napísal správu s textom. Ak hráč bude zneužívať privolanie admina na server, môže mu admin servera udeliť BAN vo výške jedého týždňa.

Veríme, že každí bude k tejto možnosti pristupovať zodpovedne čo sa odrazí na efektivite a boji proti cheaterom spolu s hráčmi porušujúcich pravidlá.

...váš team csportal.sk
Hodnotenia
5.0
Biedny
Perfektný!

Pre pridanie hodnotenia musíte byť prihlásený.

Aktuálne zápasy
Twitch TV
Anketa
Na čom najčastejšie hraješ hry?
PC Notebook Konzola Mobil
85% (442 Hlasy)
12% (62 Hlasy)
1% (6 Hlasy)
2% (8 Hlasy)
Hlasy: 518
Začiatok hlasovania: 22/03/2020 11:37