PC
-------------------------------------------------------------------------------------------
Typ procesora DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+
Názov zákl. dosky Asus M2N8-VMX (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
HDD 250GB
-------------------------------------------------------------------------------------------
Problém
nechápem prečo mi v hre skáče FPS zo 100 na 13 mám nový ovládač grafickej karty (Vertikálna synchronizácia vypnutá), problém s routerom sto pecent nieje prehrievanie PC to tiež nieje už som skúsil všetko čo sa dalo nemá niekto ešte dáky nápad ?
dakde v 3d nastaveniach na Nvidia control panel nastav grafiku na vykon lebo to mas nastavene v defaulte na kvalitu..ja som mal taktiez tento problem som mal fps okolo 30
patch aky mas??skus preisnstalovat cs a dat tam novy patch 36 ku..
btw a to ti robi na kazdom servry a na kazdej mape..bo niektore mapky su chybne..dake fun mapy a tam sa moze stat ze mas male fps..skus preinstallovat a novy patch..mozno pomoze
edit samozrejme skontroluj prikazi fps_max 101 a fps_modem 0
TatoTotoTujeTuja?==>xxl
I hate cheaters...Kill em all !!!!
Upravil zaerius zap. 05-07-2010 18:01
lol a to som mal odkial vediet??problem nastal potom ako si nainstalloval novy ovladac..alebo sto bolo aj predtym,potom si znova aktualizuj ovladace.. skus preinstallovat cs..i ked mas steam..
Zabudli ste heslo? Pre získanie nového kliknite práve sem.
Anketa
Shoutbox
Musíte byť prihlásený, aby ste mohli pridať správu.
» zaerius 10/09/2010 00:25 a nas team nedostane nejaku cenu? napr. za fair play? sme nezranili ani 1 enemy
» Kaqpo 09/09/2010 23:27 zaerius-to by si sa nedoplatil od pondelka som priste mimi mozno v sobotu dobehnem v nedelu urcite nie a takto to pojde aspon 4 mesace vkuse,proste neni casu
» zaerius 09/09/2010 23:23 sak toto..ja fakt kupim odteba ten steam...a potom ked chces nasp5 ti ju vratim...nevymyslaj bo si ta najdem
» Kaqpo 09/09/2010 23:23 Tinkaaaaaa-cez tyzden budem max vytazeny a sob,ned ustaty atd..na cs by som mal malo casu takze tak..max tak 1den v tyzdni a niekedy ani to nie